Qysh me kriju balsam për lëkurë të thatë?

nga Argjenda Selmani

Në momentin që fillon të ftohet koha, lëkura është më e ndishme dhe gjasat që ajo të thahet e të cahet janë më të mëdha. Për të trajtuar carjen e lëkurës dhe për të ushqyer atë përgaditni këtë balsam me vetëm 3 përbërës. Përbërësit:

  • 3 lugë vaj kokosi
  • 1 lugë vaj nga vitamina E
  • 20 pika vaj esencial livandoje.

Kombinoni përbërësit dhe vendosini në një kuti të përshtatshme që mund ta bartni me vete. balsam