Qysh me kriju Jailbreak për iOS10?

nga Argjenda Selmani

1.Për të aktivizuar Jailbreak për iOS10 së pari lidhet pajisja me iTunes, në të cilin krijohet një backup.

2.Deaktivizoni kodin për cbllokimin e pajisjes.

3.Hapet Cydia ipactor https://yalu.qwertyoruiop.com/

4.Pasi Cydia impactor kërkon adresen, shënoni Apple ID për tu kyqur.

5.Pasi të instalohet do të shfaqet ikona Springboard. Para se ta hapni atë duhet të konfiguroni profilin e ri me emrin yalu102 në Settings.

6.Kthehuni në Home dhe hapni aplikacionin yalu102 dhe klikoni GO.

7.Rrjedhimisht, pajisja juaj do të ristartohet, dhe ikona e Cydia do të shfaqet në pajisjen tuaj.