Qysh me Kriju Nje Blog ne Blogger.com?

nga Argjenda Selmani

Në këtë tutorial do të ju tregojmë se si te hapim nje blog në blogger.com pasi që blogu ynë përdor blogger. Do të ju tregojmë se si te hapim blogun pa asjnë shpenzim.

1. Shkojmë Blogger.com Pasi shkojmë tek blogger.com klikojm ‘Create a Blog’ si ne foto:

dhe klikojmë Continue.

2. Pas klikimit në butonin ‘Create a Bog’ shfaqet një tabelë të cilën duhet ta plotësojmë, ju kisha preferu që të keni një e-mail adres më @gmail.com ose @yahoo.com sepse është më e lehtë të hapet blogu, shiko në foto:

dhe klikojmë.

3. Më pas shfaqet tabela tjeter, e cila shërben për emrin e blogut tuaj shiko në foto:

dhe klikojmë Continue.

4. Hapi i katërt është zgjidhja e templates (pamjes) se faqes sipas deshires tuaj, shiko foto:

dhe klikojmë Continue.

5. Hapi i pestë është perfundimi i blogut tuaj, tani ju keni vetëm për të shkruar, shiko foto:

dhe klikojmë Start Blogging.

6. Në hapin e gjashtë do të mësoni si të shkruani në blog, shikoni në foto:

7. Hapi i shtatë është shikimi i blogut, shikimi i temes qe shkruam, editimi i temes, krijimi i nje teme te re, shiko foto:

Shikoni blogun tuaj dhe postin e parë:

Burimi: http://www.zeriyt.com/blogger-tutoriale-t76761.0.html