Qysh me kriju pantallona të shkurtra nga xhinset tuaja të vjetra?

nga Flogerta Driza

Qysh me kriju pantallona të shkurtra nga xhinset? Besoj ju ka ndodhur të keni xhinsa të cilat janë vjetëruar, mirëpo nuk doni t’i hidhni poshtë. Mënyra më e mirë për t’i ricikluar është duke i prerë e duke krijuar pantallona të shkurtra.

Këto pastaj mund t’i kombinoni me cilëndo veshje të dëshironi dhe do jeni pëherë në stil. Mos harroni t’u shtoni ca thekë, e mundësisht edhe tu pikturoni diçka. Gjithçka është në dorën tuaj, dhe përdorni sa më shumë kreativitet. Ja se cfarë duhet ët bëni që të krijoni pantallona të tilla nga xhinset tuaja të vjetra:

1. Merrni xhinset, vendosini në tokë dhe me një shkumës bëni vijat se deri ku dëshironi ti shkurtoni, dhe bëni të dy anët të njejta.
shorce 22. Prini xhinset në vijën e vizatuar.

shorce 1 3. Merrni një pincetë dhe në fundin e shorceve të krijuara, nxirrni fijet aq sa ju pëlqejnë. Spërkatni me sprej të flokëve që të mos vazhdohetnxirrja e fijeve.

pantallona të shkurtra4. Vendoseni dorën në njërën këmbë të shorceve dhe tërhiqni një fije horizontalisht. Vazhdoni të tërhiqni sa të dëshironi.

pantallona të shkurtra

banner