Qysh Me Largu Mesazhin ‘This device can perform faster’ ne Windows 7?

nga Argjenda Selmani

Shpesh-here kur e vendosim nje USB Drive ne kompjuterin tone, shfaqet nje mesazh ‘This device can perform faster’. Ketu do te tregojme si ta largoni kete mesazh qe te mos shfaqet me. Klikoni mbi hapesiren e ketij mesazhi, do te hapet dritarja me portet e lejuara per USB 2.0 Ne fund te dritares se shfaqur “This Device Can Perform Faster”, largoni opcionin “Tell me if my device can perform faster” dhe klikoni Close.

http://www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2009/12/2usb.png