Qysh me largu ngjyrën e flokëve nga lëkura?

nga Argjenda Selmani

1.Sa më shpejtë të veproni pasi të vëreni se ju ka mbetur ngjyrë në duar, aq më e lehtë do të jetë të largoni ngjyrën.

Pasta e dhëmbëve ka agjent abraziv që largojnë qelizat e vdekura të lëkurës.

Image

 

Fërkoni duart me pastë për 30 sekonda, shpërlani me ujë dhe përsëritni procesin derisa të jetë larguar ngjyra.

2.Nëse keni lëkurë sensitive aplikoni vaj bebesh apo vaj ulliri në duar dhe lejoni të qëndroj gjatë natës.

Image

 

3.Pastroni duart me kombinimin e sodës bikarboni me deterxhent të enëve.

Image