Qysh me largu njollen e qiririt nga rrobat pa i demtuar ato?

nga Flogerta Driza

Si me largu njollen e qiririt nga rrobat? Shpesh na ndodh ti ndotim teshat me qirinj ndersa jane te ndezur. Na ndodh psh.t’i sperkasim pa qellim pantollonat. Po si mund ta largoni ate?

Si te veproni?

Per ta larguar njollen e qiririt mbi pantollona, vendosim nje cope letre te gazetes nen pantallona. Pastaj, mbi leter veprojme me hekur te nxeht njesoj sikur jemi duke e hekurosur. Nga te nxehtit shenjat e qirinjeve shkrihet dhe njekohesisht letra thith lengun e qiririt ne kete menyre pastrohet njolla. Provojeni ne shtepi dhe na tregoni rezultatet tua.
me largu njollen e qiririt