Qysh Me Lidhe Llogarine e Gmailit me Outlook 2010?

nga Argjenda Selmani

Nese perdorni Microsoft Outlook per kontaktimin me email, dhe deshironi ta lidhni accountin e Gmailit, atehere kete do ta mund ta beni shume lehte duke u bazuar ne artikullin tone.   Ne faqen http://mail.google.com kyquni ne accountin tuaj. Te Settings, shkoni te pjesa Forwarding and POP/IMAP dhe beni enable POP for all mail dhe ruani ndryshimet. sshot-2010-05-16-[02-10-50]

Hapeni programin Microsoft Outlook

SNAGHTML29d6c7f

Klikoni Next dhe zgjedhni opcionin Yes

SNAGHTML29f5fc3

Me pas klikoni File -> Info dhe zgjedhni Add Account

sshot-2010-05-16-[03-20-13]

Shkruani te dhenat tuaja dhe klikoni Next

sshot-2010-05-16-[02-20-38] sshot-2010-05-16-[02-23-24] sshot-2010-05-16-[02-30-53]sshot-2010-05-16-[02-57-09] sshot-2010-05-16-[03-02-35]