Qysh me marrë pjesë në Startup Weekend Prishtina?

nga Argjenda Selmani

Një prej ngjarjeve më të rëndësishme për startup në Kosovë, Startup Weekend Prishtina mbahet këtë të premte në Innovation Centre Kosovo prej orës 18:30, dhe deri të dielën pjesëmarrësit kanë mundësi që të shëndërrojnë idetë e tyre në realitet për 54 orë.  Qysh.me marr pjesë?

  1. Klikoni tek www.prishtina.startupweekend.org,
  2. Gjeni butonin REGISTER.
  3. Zgjedhni llojin e biletës dhe plotësoni shënimet në Eventbrite
  4. Merrni konfirmimin dhe bëni gati pajisjet teknologjike për të krijuar prototipe gjatë vikendit
  5. Shikoni shpërblimet që ju presin
  6. Shikoni mentorët që do t’ju ndihmojnë
  7. Bëhuni gati për 54 orë argëtim.