Qysh Me Mbyll Llogarine ne Hotmail?

nga Argjenda Selmani

Nese ju eshte merzitur logaria e hotmail.com nga reklama te ndryshme qe ju vijne me emaile nga faqe qe jeni regjistruar dhe keni deshire ta mbyllni atehere mund te veproni ne kete menyre:

  • Hap e-mailin dhe kliko te Help (zakonisht gjindet djathtas-nalt).
  • Shtyp Close Account nga tastjera tek seksioni per kerkim search.
  • Kliko linkun Close Your Account qe gjendet ne Help screen.
  • Shko tek go to the Close Account qe ka ngjyre te kaltert.
  • Lexo instruksionet dhe pastaj mund te klikosh mbi Close Account.

Kujdes: Pasi qe te fshihet llogaria juaj, JU nuk mund ti ktheni me te dhenat ne llogarin tuaj perfshire edhe llogaria e MSN Messenger dhe Bing-ut.   Burimi: http://www.forumivirtual.com/tutoriale/4190-si-mund-te-mbyll-llogarine-e-yahoo-ose-te-hotmail.html