Qysh Me Mbyll Llogarine ne Yahoo?

nga Argjenda Selmani

Nese ju eshte merzitur logaria e yahoo.com nga reklama te ndryshme qe ju vijne me emaile nga faqe qe jeni regjistruar dhe keni deshire ta mbyllni atehere mund te veproni ne kete menyre:

  • Vizito faqen per ta fshire YAHOO llogarine
  • https://edit.yahoo.com/config/delete_user
  • Do tju duhet te logoheni me llogarine (account) qe deshironi ta fshini.
  • Pas kesaj mund te merni vendimin per fshirje gje qe nuk mund te kthehet pas.

Kujdes: Pasi qe te fshihet llogaria juaj, JU nuk mund ti ktheni me te dhenat ne llogarin tuaj perfshire edhe llogariae flickr   Burimi: http://www.forumivirtual.com/tutoriale/4190-si-mund-te-mbyll-llogarine-e-yahoo-ose-te-hotmail.html