Qysh me menaxhu ekip futbolli online?

nga Argjenda Selmani

osm_plaat_blogpost_01 Nëse keni dëshirë të relaksoheni, duke e menaxhuar ekipin tuaj të preferuar online, ekzistojnë zgjidhje të ndryshme, por një prej tyre është shumë interesante dhe duke e rritur numrin e lojtarëve.

Hapi 1: Në shiritin për kërkim, kërkoni http://en.onlinesoccermanager.com dhe pastaj klikoni “Register”.

Hapi 2: Shkruani një email, emër përdoruesi, dhe një fjalëkalim.

Hapi 3: Pasi të regjistroheni zgjedhni ligën ku dëshironi të luani. Kënaquni!