Qysh me ndal autocorrect-in në Skype në Windows 8?

nga Argjenda Selmani

Shkoni me treguesin e mausit në anën e djathtë të ekranit dhe klikoni Settings.

windows 8 settings

Klikoni Change PC Settings

change pc settings windows 8

Zgjedhni PC & Devices -> Typing dhe ndalni autocorrect-in.

ndal skype autocorrect