Qysh me ndalë ngarkimin automatik ne Dropbox?

nga Argjenda Selmani

qysh me ndal dropbox Pasi që shumica e përdoruesve në Telefonat e tyre te menqur e kanë të instaluar Dropbox aplikacionin (Android dhe IOS). Në shumicen e rasteve , kan dashur ti bëjn upload Fotot e Kameres që te kene më shume hapsir në smartofnin e tyre. Dropbox njihet si një app me shumë hapesire ( Me Android shume kombo e mirë ). Pasi që ne fillim e keni lejuar ngarkimin e fotografie tuaja ne menyre automatike ne Dropbox atehere aplikacioni gjate gjithë kohës tenton ti ngarkoj ato Dropbox Llogarine tuaj. (permes Wifi ose Data Usage)

Qysh me ndale këtë?

1) Hapeni Dropbox aplikacionin

2) Menu button -> klikoni Settings

3) Zgjidhni Turn off Camera Upload

dropbox menu

(Shembulli ne plateformen Android) Në rast se deshironi prap ta lejoni serisht ngarkimin automatik te fotografive atehere bëjeni te njejtën procedure por ne fund klikoni ne Turn on Camera Upload. Nese nuk keni llogari ne dropbox atehere mund te lexoni me shume ketu.