Qysh me ndihmu Prishtina Hackerspace?

nga Argjenda Selmani

Prishtina Hackerspace ka hapur kampnjën për mbledhje të fondëve në Kickstarter.   Një hackerspace është një hapësirë bashkëpunuese e menaxhuar nga komuniteti ku njerëzit me interesa të përbashkëta mund të socializohen dhe të punojnë në projekte të ndryshme. Në vështirësi në gjetjen e fondeve për të mbështetur Hackerspace-in, kanë vendosur të kërkojnë ndihmë edhe nga komuniteti. Mund të dhuroni së paku 5$ që në Prishtinë mund të blesh 4 makiato, përmes bankës elektronike sikur VISA, STARCARD etj.

Procesi është shumë i thjeshtë:

  1. Në anën e djathtë zgjedhni shumën që dëshironi të dhuroni. Qysh me dhuru

 

  1. Pastaj hapët një faqe ku ju kërkon ti vendosni informatat e kartelës suaj. qysh me dhuru 2
  2. Pasi që i keni shtuar informatat dhe konfirmoni donacionin, në të njejtën faqe ju dol një kuti e konfirmimit. qysh me dhuru 3
  3. Ju mund të menagjoni donacionin tuaj dhe të njotoheni me njerëzit që gjithashtu kanë mbështetuar kampanjën. qysh me dhuru 4
  4. Vizitojeni projektin ne Kickstarkter duke klikuar ketu.