Qysh Me Ndryshu Ngjyren e Microsoft Office 2007?

nga Argjenda Selmani

Ngjyra e kalter e qelt e Microsoft Office 2007 pershtatet mire ne sistemin operativ Vista, por ne Windows 7 nuk duket edhe aq bukur. Do te tregojme nje metode ku ju mund ta caktoni ngjyren e prapavijes se Office 2007.Klikoni butonin e Microsoft Office, dhe zgjedhni opcioin Word Options Ne tabin Popular, te opcioni “Color Scheme” mund te zgjedhni ndermjet tri ngjyrave   Tani nese hapni ndonjerin prej programeve tjera te Office, qofte Excel, PowerPoint, apo ndonje tejter, te gjithe do te kene ngjyren qe e keni caktuar. Njesoj veproni edhe me Microsoft Outlook nese deshironi ta ndryshoni ngjyren