Qysh Me Ndryshu Ngjyren e Taskbarit ne Windows 7?

nga Argjenda Selmani

Windows 7 e ben shume te lehte mundesine e ndryshimit te ngjyres se taskbarit dhe te dritareve. Se pari klikoni me tastin e djathte ne prapavi te desktopit, dhe zgjedhni opcionin Personalize: http://www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2010/07/image20.png

Do te ju hapet nje dritare, ku ne pjesen e poshtme te saj do te shihni ikonen Window Color, klikoni mbi te.

http://www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2010/07/image48.png

Zgjedhni njeren prej ngjyrave:

http://www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2010/07/image21.png

Klikoni Save Changes per ta ruajtur ndryshimin.