Qysh Me Ndryshu Ngjyren e Vijave Ndarese ne Excel?

nga Argjenda Selmani

Vijat ndarese te qelive ne Microsoft Excel jane me ngjyre te zeze. Ekziston mundesia qe ngjyra e vijave te ndryshohet sipas deshires. Hapni Excelin dhe klikoni butonin Office, me pas zgjedhni menyne Excel Options

4

Zgjedhni Advanced

5

Gjeni opcionin “Display options for this worksheet”  klikoni “Show gridlines” dhe zgjedhni ngjyren qe deshironi

6

7