Qysh me nxjerr nga llogaria juaj e Netflix-it përdoruesit e padëshiruar?

nga Flogerta Driza

Netflix është i thjeshtë për tu shpërndarë mes miqsh. Mirëpo kjo ndonjëherë edhe keqpërdoret. Nëse ju jeni ai që paguani për të, ju duhet të zgjedhni kush mund ta shfrytëzojë. Këtë mund ta bëni në secilin moment. Ndoshta ish-i juaj e ka ende fjalëkalimin tuaj. Ose mbase keni hyrë në Netflix në një TV one në një Airbnb. Të gjithë ata që qëndrojnë atje tani përdorin llogarinë tuaj. Ja se si t’i ndaloni njerëzit të përdorin llogarinë tuaj Netflix.

Hiqni pajisjet nga llogaria juaj e Netflix-it

Netflix settings

Nëse doni t’i hiqni të gjitha pajisjet e jashtme nga llogaria juaj, ka një mënyrë të shpejtë për ta bërë. Së pari, drejtohuni tek faqja e cilësimeve të llogarisë tuaj. Shkoni tek ikona e profilit tuaj në këndin e sipërm të djathtë të faqes së internetit dhe duke klikuar “Llogari”.

Netflix
Klikoni “Dil nga të gjitha pajisjet” në të djathtë të Cilësimeve. Klikoni butonin “Dilni” për të nxjerrë automatikisht nga platforma e filmave të gjitha pajisjet e nënshkruara nën llogarinë tuaj Netflix. Siç thekson faqja e internetit, kjo mund të zgjasë deri në tetë orë.
Netflix settings

Kjo do të identifikojë të gjitha pajisjet që mund të shihni në faqen e veprimtarisë së fundit të transmetimit të pajisjeve. Pra, nëse dikur keni hyrë në Netflix në një TV në një Airbnb, ai TV nuk do të regjistrohet më në llogarinë tuaj personale.