Qysh me pasë flokë të shëndetshëm?

nga Argjenda Selmani

Çdo kujt i pëlqen të marr komplimente nga të tjerët, por vajzat seç i kanë pikë të dobët flokët dhe lumturohen dyfish më shumë kur marrin komplimente rreth dukjes së tyre.

Përveç që të duken bukur flokët dhe të jenë të rregulluara duhet të kujdeseni që ato të jenë edhe të shëndetshme në mënyrë që të reflektojnë më bukur në sytë e të tjerëve.

Këto janë shtatë këshillat që i jep magazina e “Swarovskit”:

1.Flini në një jastëk që është i mbështjell me çarçafë të satenit

2.Mos i lani çdo ditë

3.Vaj natyral i arrës është një mundësi që ndihmon flokët

4.Krihni para se t`i pastroni

5.Preni majat rregullisht

6.Përdorni sprej të flokëve

Image