Qysh me pastru veturën?

nga Argjenda Selmani

1. Pastroni pjesën e brendshme të veturës me fshesë elektrike.

veture 3

2. Pastroni xhamat me pastrues xhamash pa amoniak dhe një leckë të butë.

veture 2

3. Largoni pluhurin brenda në veturë me një leckë të lagur pak dhe me spërkatës xhamash.

veture 1