Qysh me përdor Chat Shqip për të komunikuar me të rinj shqiptar?

nga Flogerta Driza

Chat Shqip jo vetëm është një fjalët kyçe më të kërkuara, por edhe një nga arsyet kryesore pse shumë të rinj përzgjedhin të komunikojnë e kijojnë lidhje të reja me njëri-tjetrin.
Nisur nga kjo ne sot do t’jua shkruajmë disa udhëzime rreth Chat-it dhe do t’i përgjigjemi disa pyetjeve që mund të keni.

Qysh me gjete shqiptar beqar ne Chat Shqip?

Chat Shqip

Sigurisht kjo nuk është një pyetje të cilës mund t’i japësh një përgjigjë të lehtë. Sidomos nëse marrim parasysh se ka shumë chate online të cilat ofrojnë njohje mes të rinjve. Problemi me të tilla chat-e është se nuk e di se çfarë të pret nga ana tjetër.

Ndërsa, nëse për shembull shkarkoni aplikacionin e dua.com dhe krijoni një profil interesant dhe të vërtetë, e dini se ai me të cilin do të bisedoni është 100% një person që zgjidhni vet ju. Duke bërë Match, Swipe, Like e duke dërguar mesazh.

Qysh me i perdor GIFs në një Chat Shqip?

Kjo është dicka reativisht e thjeshtë: Hapni mesazhin me personin me të cilin dëshironi të ndani një GIF.

Komunikoni ne Chat

Klikoni lehtë mbi ikonën e  Sent Pictures në krye të ekranit të bisedës. Klikoni tek Library dhe zgjidhni skedarin e ruajtur GIF nga biblioteka juaj. Zgjidhni Gif-in që dëshironi duke kërkuar me një fjalë kyce dhe dërgojani shokut ose shoqes suaj.

Qysh me gjet Chat-in më të mirë për shqiptarët?

Chat-et në shqip siç e përmenda janë të shumtë, madje nëse doni të dini se cilët janë fiks mund edhe të shkoni tek Websiti i dua.com -> https://www.dua.com/chat-shqip/
Nëse shkoni poshtë aty ku ndodhen FAQ ose Pyetje-Përgjigjet e gatshme, do shihni fjalët kyçe më të përdorura për të kërkuar Chat Shqip. Për ta vendosur se cili është Chat-i më i mirë për shqiptarët, po jua lëm zgjedhjen në dorën tuaj. Jeni ju ata që vendosni se cila është eksperienca më e mirë për ju.