Qysh me përdor Memes në Facebook Chat sipas kodeve përkatëse?

nga Flogerta Driza

Tashmë e dim që në Facebook Chat mund të përdorni emoji dhe Meme nga 9gag.com. Këtu do t’i gjeni koded dhe simbolet qe mund të perdorni. Për shembull: 

Poker Face ka kodin – [[129627277060203]]
Forever Alone ka kodin – [[227644903931785]]
OK Guy mund ta komentoni në Chat me kodin – [[100002752520227]]
Me Gusta – [[164413893600463]]
Lol Guy – [[189637151067601]]
Fuck Yeah – [[105387672833401]]
Problem – [[171108522930776]] [[218595638164996]] [[100002727365206]]

1 – Poker face Meme Facebook Chat – [[129627277060203]] dhe Forever Alone Meme Facebook – [[227644903931785]]

Këto meme na kanë shoqëruar gjithmonë në biseda në chat dhe shkëmbime mesazhesh. Jo vetëm që kemi qeshur e jemi argëtuar me to por edhe kemi ngacmuar miqtë e ndonjëherë edhe kemi qarë. Memet janë si hireoglifet e shekullit të 21, ndaj jemi krenar që jemi brezi i tyre. 😀

Facebook ChatFacebook Chat2 – OK guy Meme me kod ne Chat Facebook – [[100002752520227]] dhe Me Gusta Meme Facebook – [[164413893600463]]

E kush mund t’i harroj keto dy Meme te paharrueshme, jo vetem qe jane te sterperdorura por Me Gusta Meme eshte nje nga te preferuarat e mia.

Okay Meme

Poker Face

3 – Fuck Yeah Meme Facebook: [[105387672833401]]

Fuck Yeah Meme, nje nga epitomat e swag dhe e te qenit cool. Nuk ka 13-15 vjecar qe nuk e ka perdorur te pakten nje here ne Facebook gjate komenteve, ne mesazhe, Chat privat dhe grup bisedash. Po ne do donim t’ju sillnim edhe shume te tjera. Ja tek po jua listojme poshte.

Facebook Chat

Meme Facebook Chat:

[[171108522930776]] [[218595638164996]] [[100002727365206]]

Ja edhe disa meme te tjera me kodet perkatese:

  • [[171108522930776]]  Trollface 
  • [[164413893600463]]  Me Gusta
  • [[218595638164996]]  Yao Ming
  • [[189637151067601]]  LOL
  • [[129627277060203]]  Poker Face
  • [[227644903931785]]  Forever Alone
  • [[100002752520227]]  Okay
  • [[105387672833401]]  Fuck Yeah

Sigurisht ka edhe shume meme te tjera, megjithate, mendojme se kaq mjaftojne. Emojit e tanishme besoj se do evolojne me teper ne te ardhmen dhe do bejne edhe me teper pershtypje.