Qysh me përdor shërbimin Porosia Më Thirr?

nga Argjenda Selmani

Me shërbimin “Porosia – Më thirr”, ju asnjëherë nuk do të mbeteni pa kontaktuar dhe pa komunikuar me personat tuaj të rëndësishëm. Kur të mbeteni pa kredi, dërgo porosinë: “Kredia më është harxhuar, të lutem më thirr!”, duke thirrur *130*049numri#. Nëpërmjet kësaj porosie ju i tregoni personit që dëshironi ta kontaktoni se nuk keni kredi të mjaftueshme për ta bërë thirrjen dhe si këmbim t’ju bëjë thirrje personi në fjalë. Ky shërbim ofrohet pa pagesë. = Keni pyetje? Drejtohuni tek Kujdesi për Klient