Qysh me përgaditë arrëza?

nga Argjenda Selmani

Përbërësit:

  • 4 të bardha vezësh
  • 400 gram sheqer pluhur
  • 200 gram arra të bluara
  • 200 gram arra të grimcuara.

Të bardhat e vezës tunden me sheqer derisa të formohet shkumë.

Shtohen arrat.

Përzihen mirë dhe u jepet forma në tepsi me lëtër të shtruar.

Pjeken në temperaturë 100 gradë për 1 or e gjysmë.

Image

 

Qysh me përgaditë arrëza?

nga Argjenda Selmani

Përbërësit:

  • 4 të bardha vezësh
  • 400 gram sheqer pluhur
  • 200 gram arra të bluara
  • 200 gram arra të grimcuara.

Të bardhat e vezës tunden me sheqer derisa të formohet shkumë. Shtohen arrat. Përzihen mirë dhe u jepet forma në tepsi me lëtër të shtruar. Pjeken në temperaturë 100 gradë për 1 or e gjysmë. arreza