Qysh me përgaditë kek me qershi?

nga Argjenda Selmani

Përbërësit:

 • 3 vezë
 • 1 gotë sheqer
 • ½ gote vaj
 • ½ gote ujë
 • 1 pecivë
 • 3 gota miell
 • 1 gotë qershi
 • ½ gote arra të bluara.

Vezët përzihen me sheqer, dhe shtohet vaji dhe uji. Shtohet peciva dhe mielli. Shtohen edhe qershitë me arrat e bluara. Vendoset masa në tepsi të lyer me yndyrë, dhe pjeket në temperaturë 180 gradë.

Qysh me përgaditë kek me qershi?

nga Argjenda Selmani

Përbërësit:

 • 3 vezë
 • 1 gotë sheqer
 • ½ gote vaj
 • ½ gote ujë
 • 1 pecivë
 • 3 gota miell
 • 1 gotë qershi
 • ½ gote arra të bluara.

Vezët përzihen me sheqer, dhe shtohet vaji dhe uji.

Shtohet peciva dhe mielli.

Shtohen edhe qershitë me arrat e bluara.

Vendoset masa në tepsi të lyer me yndyrë, dhe pjeket në temperaturë 180 gradë.

Image

 

Qysh me përgaditë kek me qershi?

nga Argjenda Selmani

Përbërësit:

 • 3 vezë
 • 1 gotë sheqer
 • ½ gote vaj
 • ½ gote ujë
 • 1 pecivë
 • 3 gota miell
 • 1 gotë qershi
 • ½ gote arra të bluara.

Vezët përzihen me sheqer, dhe shtohet vaji dhe uji. Shtohet peciva dhe mielli. Shtohen edhe qershitë me arrat e bluara. Vendoset masa në tepsi të lyer me yndyrë, dhe pjeket në temperaturë 180 gradë.