Qysh me përgaditë kofshë pule të marinuar?

nga Argjenda Selmani

Përbërësit:

 • 1 kg kofshë pule
 • 50 ml vaj ulliri
 • Piper
 • Hudhër
 • Lëngu i ½ limonit
 • 1 lugë miell
 • ½ gote ujë
 • 1 katrorë supe.

Vendosim kripë dhe  piper në kofshët e pulës, dhe i fërgojmë nga të gjitha anët dhe i shtojmë hudhrën.

Përzihet vaji me lëng limoni dhe katrorin e supër dhe hidhet mbi kofshë.

Përzihen mirë dhe rrinë në vend të ftohtë për disa orë.

Vendosen në tepsi kofshët për tu pjekur për afër 30 minuta.

Lëngu i marinuar nxehet dhe në të hidhet mielli i cili fërgohet 5 minuta.

Shtohet ujë duke e përzier vazhdimisht.

Shërbehen si salcë mbi kofshë.

Image

 

Qysh me përgaditë kofshë pule të marinuar?

nga Argjenda Selmani

Përbërësit:

 • 1 kg kofshë pule
 • 50 ml vaj ulliri
 • Piper
 • Hudhër
 • Lëngu i ½ limonit
 • 1 lugë miell
 • ½ gote ujë
 • 1 katrorë supe.

Vendosim kripë dhe  piper në kofshët e pulës, dhe i fërgojmë nga të gjitha anët dhe i shtojmë hudhrën. Përzihet vaji me lëng limoni dhe katrorin e supër dhe hidhet mbi kofshë. Përzihen mirë dhe rrinë në vend të ftohtë për disa orë. Vendosen në tepsi kofshët për tu pjekur për afër 30 minuta. Lëngu i marinuar nxehet dhe në të hidhet mielli i cili fërgohet 5 minuta. Shtohet ujë duke e përzier vazhdimisht. Shërbehen si salcë mbi kofshë. kofshe pule