Qysh me përgaditë lajthi me qokollatë?

nga Argjenda Selmani

Përbërësit:

  • 150 gram lajthi
  • 150 gram qokollatë.

Shkrihet qokollata mbi avull.

Qërohen lajthitë dhe futen në qokollatën e shkrirë dhe vendosen në një pjatë derisa të ngrihet qokollata.

Shërbehen me kafe, shampanjë etj.

Image

 

Qysh me përgaditë lajthi me qokollatë?

nga Argjenda Selmani

Përbërësit:

  • 150 gram lajthi
  • 150 gram qokollatë.

Shkrihet qokollata mbi avull. Qërohen lajthitë dhe futen në qokollatën e shkrirë dhe vendosen në një pjatë derisa të ngrihet qokollata. Shërbehen me kafe, shampanjë etj. qoko