Qysh me përgaditë maskë për flokë me vajëra natyral?

nga Argjenda Selmani

Përbërësit:

  • 5 lugë vaj kokosi
  • 3 lugë vaj ulliri.

Kombinoni vajin e kokosit me vajin e ullirit. Mbuloni gjatësinë e flokëve me vaj, duke u fokusuar në majet e flokëve. Mbështillni flokët dhe lejoni të veprojnë vajërat për 15-30 minuta. Pastroni flokët.

vajera

banner