Qysh me përgaditë maskë për flokë të dëmtuara?

nga Argjenda Selmani

Përbërësit:

  • 2 të verdha veze
  • ½ avokado.

Shtypni avokadon në një enë. Shtoni të verdhat e vezës dhe përzieni derisa të bëhet një masë e vetme. Aplikoni në flokë të thata dhe lejoni maskën të veproj për 40 minuta para shpërlarjes. avoka