Qysh me përgaditë pije për të humbur 2 kg?

nga Argjenda Selmani

Shumë femra ëndërrojnë rreth asaj që për një ditë të humbin në peshë. Me këtë pije, do të humbni deri dy kilogramë nga pesha trupore

Përbërësit:

  • 1. 1,5 litër qumësht me 1,5 për qind yndyrë të qumështit
  • 2. Çaj të gjelbër, 3-4 lugë
  • 3. Një lugë kanellë Merrni 1,5 litër qumësht, e hidhni në enë dhe e lini të vlojë.

Qumështit ia shtoni 3-4 lugë çaj të gjelbër. E lini të ftohet. Shtoni kanellë dhe e pini gjatë ditës, në vend të ushqimit.