Qysh me përgaditë sallatë me misër?

nga Argjenda Selmani

Përbërësit:

  • 200 gram misër i zier
  • 200 gram këpurdha
  • 200 gram kaqkavall
  • Vaj
  • Kripë
  • Uthull
  • Piper.

Këpurdhat e pastruara priten në fletë të holla. Shtohet djathi i prerë në kube, kokrrat e misrit. Shtohet vaj, kripë, piper dhe uthull. Lihet të qëndroj për 20 minuta derisa të servohet. sallat

banner