Qysh me qëndru ulur në zyre pa e dëmtuar shpinën?

nga Argjenda Selmani

Qëndrimi ulur rrezikon seriozisht shëndetin tuaj, sidoqoftë nëse qëndroni ulur gjatë gjithë ditës në zyre.dhimbje te shpines

Nëse jeni të detyruar të rrini ulur gjatë, duhet ta përshtatni tavolinën ergonomikisht për ta rritur produktivitetin dhe për ta ruajtur shëndetin tuaj.  Në videon e mëposhtme mund të mësoni disa metoda që ju ndihmojnë të qëndorni ulur rehat në zyre.