Qysh me rifresku lëkurën?

nga Argjenda Selmani

Trangujt kanë veti pastruese dhe rigjeneruese, duke ndihmuar në irritimet e lëkurës e sidomos të syve.

Siç e dijmë trangulli e freskon lëkurën falë siliciumit që ka, ai e lufton djersitjen dhe yndyrën e lëkurës.

Trangullin e presim hollë dhe e mbulojmë fytyrën me të.

Nuk duhet ta lani fytyrën pas, kësaj maske, është e këshillueshme të aplikohet çdo ditë.

Trangulli ka aftësi diuretike, çka e bën atë një faktor të rëndësishëm në mbrojtjen e organizmit nga infeksionet urinare.

Image

 

Qysh me rifresku lëkurën?

nga Argjenda Selmani

Trangujt kanë veti pastruese dhe rigjeneruese, duke ndihmuar në irritimet e lëkurës e sidomos të syve. Siç e dijmë trangulli e freskon lëkurln falë siliciumit që ka, ai e lufton djersitjen dhe yndyrën e lëkurës. Trangullin e presim hollë dhe e mbulojmë fytyrën me të. Nuk duhet ta lani fytyrën pas, kësaj maske, është e këshillueshme të aplikohet çdo ditë. Trangulli ka aftësi diuretike, çka e bën atë një faktor të rëndësishëm në mbrojtjen e organizmit nga infeksionet urinare.