Qysh me rikthy elasticitetin e lëkurës?

nga Argjenda Selmani

Përbërësit:

  • 1 domate
  • 2luge vaj ulliri
  • 2 luge sheqer.

Në një enë vendosni vajin e ullirit.

Shtoni sheqerin, dhe në fund shtoni pjesën e brendshme të domates.

Përzijeni maskën dhe aplikojeni në fytyrë.

Masazhoni lëkurën për disa minuta dhe shpërlani pas 15 minutash.

Image

 

Qysh me rikthy elasticitetin e lëkurës?

nga Argjenda Selmani

Përbërësit:

  • 1 domate
  • 2luge vaj ulliri
  • 2 luge sheqer.

Në një enë vendosni vajin e ullirit. Shtoni sheqerin, dhe në fund shtoni pjesën e brendshme të domates. Përzijeni maskën dhe aplikojeni në fytyrë. Masazhoni lëkurën për disa minuta dhe shpërlani pas 15 minutash. elasticiteti