Qysh me rindërtu martesën?

nga Argjenda Selmani

1.Hapi i parë drejt rindërtimit të martesës është rindërtimi i besimit.

  • Duke marrë vendim për të rindërtuar martesën para se të braktisni atë është hapi i parë drejt praktikimit të këtij procesit.

Image

2.Konsideroni nëse keni ndryshuar idetë për atë se qfarë dëshironi nga martesa.

Image

3.Procesi i rindërtimit të martesës është shumë i vështirë.

  • Flisni me persona të besueshëm dhe kërkoni këshilla nga ata nëse nuk dini se qfarë të bëni.

Image

4.Nëse ju jeni përgjegjës për thyerjen e besimit në martesën tuaj, do të ju duhet të merrni hapa shtesë për të stabilizuar e rikthyer besimin e partnerit.

  • Vendosni për ti treguar gjithmonë të vërtetën, dhe hapuni plotësisht me partnerin.

Image