Qysh me rritë suksesin në punë?

nga Argjenda Selmani

Planifikimi i pushimeve treditore për çdo javë gjatë tërë vitit, mund të rrisë produktivitetin tuaj në punë. Çelësi i të qenit më të lumtur në punë qëndron tek pushimet e shkurtra por të rregullta që mund të kryeni. Sipas një studimi të publikuar në gazetën “Stress and Health”, nëse shkoni për pushime më shpesh gjatë vitit keni shëndet më të mirë, ndërkohë që të punuarit shumë gjatë, mund të jetë e rrezikshme për shëndetin.

Studimi i publikuar nga University College në Londër, tregon se ata që punojnë rreth 55 orë në javë janë më të rrezikuar të kenë sulm në zemër, shkruan Huffington Post. Katër ditë shkollë në javë, u ndihmojnë fëmijëve të mësojnë më shumë. Një fundjavë e zgjatur dhe një javë me më pak punë, është fitimprurëse për ata që punojnë.