Qysh me shmange fryerjen ne plazh?

nga Argjenda Selmani

Në plazh të gjithë duan të janë të lirë, të pangarkuar dhe të relaksuar, por një zgjedhje jo e mirë mundet t’i komplikojë gjërat. Në fakt, nuk është e njëjtë se çfarë do të hamë para se të shkojmë në plazh, e ushqimi më i tmerrshëm janë prodhimet e qumështit.

Kjo për faktin se mund të shkaktojnë fryrje dhe gazra që aktivitetet verore mund t’i dëmtojnë, si notin dhe qëndrimin n plazh. Pra, para se të shkoni në plazh, nëse nuk dëshironi të ndjeheni të fryrë,

  • shmangni djathin,
  • qumështin,
  • akulloret
  • dhe kafenë me qumësht.