Qysh me shti vezën në shishe?

nga Argjenda Selmani

Mendoni se vezën në shishe mund ta fusin vetëm magjistarët? Kjo nuk është e vërtetë. Këtë gjë lehtësisht mund ta bëni edhe ju me një teknikë të thjeshtë që ne po ua tregojmë.

Me këtë truk mund të dukeni si një magjistar! Shokët tuaj do të thonë “Wow, si e bëre?” Nëse ndiqni këta hapa kjo është fare e thjeshtë:

  • Merrni një shishe të zbrazët qelqi.
  • Merrni një veze të zier.
  • Qërojeni vezën (largojeni levorën)
  • Ndizni 4 fije qibriti dhe vendosni brenda shishës.
  • Vendosni vezën e qëruar mbi grykën e shishes dhe sigurohuni që nga shishja nuk mund të dal tymi i fijeve.Pritni – 2-3 sekonda dhe veza do të terhiqet brenda shishës!