Qysh me shtu një lokacion të ri në Google Maps?

nga Argjenda Selmani

Google Maps përdoret për të shikuar adresat në Internet . Kur një përdorues kërkon një vend të caktuar përmes Google Maps aty shfaqen biznese apo të ngjashme që gjinden në atë pjesë. 1

Hapi 1: Shkoni në Google Maps dhe kërkoni për vendin që ju doni të emërtoni.

2

Hapi 2: Klikoni në linkun që shfaqet në anën e majtë nëse doni të shtoni një vend në hartë për vendin që ju keni kërkuar . Kjo do të hap një flluskë të re në hartë duke treguar adresën që ju kërkoni.

3

Hapi 3: Pasi klikoni mbi “Save to Map” , ju duhet ta ruani atë ” My Saved Places” , ose  “Create a new map ” .Kjo duhet aprovohet nga Google, pasi të aprovohet klikoni “edit” për të plotësuar të dhënat.

3333

Hapi 4: Shto detaje në lidhje me vendin ” Add details “. Ju mund të shtoni të dhënat e mëposhtme, mund të zgjidhni nëse ato dëshironi të jenë private apo publike: Emri i vendit, Numri i telefonit.

aa

Hapi 5: Shtypni butonin “Save”. Google pretendon se emri dhe detajet e vendit që ju keni dhënë informacion do të fillojnë të shfaqen për përdoruesit e tjerë të Google Maps brenda pak minutash.