Qysh me shtu privatësinë në Snapchat?

nga Argjenda Selmani

1.Postoni vetëm fotografi të përshtatshme. Mbani mend që njerëzit mund të bëjnë ‘Screenshot’ në snapet që ju dërgoni dhe i ruajnë në galeritë e tyre të fotografive.

snap 1

2.Shtoni në Snapchat vetëm personat të cilët i njihni personalisht, pasi që është shumë e thjeshtë të hapet një llogari në emër të dikujt tjetër.

snap 2

3.Ndryshoni privatësinë që të mund ti shohin snapet që i postoni vetëm personat që dëshironi, dhe vendosni se nga kush dëshironi të pranoni snape. Hapeni aplikacionin. Klikoni në Settings dhe klikoni ‘Receive snaps from..’ dhe zgjidhni opcionin My Friends.

snap 3