Qysh Me Thjeshtesu Punen ne Kompjuter?

nga Argjenda Selmani

Disa nga Shkurtesat qe ju ndihmojne me punu me shpejt ne kompjuter.

 • Windows key + D – Paraqitet desktopi
 • Windows key + M – Minimizimi i te gjitha faqeve te hapura
 • Windows key + Shift + M – Maximimi i te gjitha faqeve te hapura
 • Windows key + E – Hap Windows Explorer
 • Windows key + R – Hap RUN dialogin
 • Windows key + F – Hap faqen Search
 • Windows key + Break – Hap System Properties box-in
 • Windows key + TAB – Go through taskbar applications
 • Windows key + PAUSE Display the System Properties dialog box
 • Windows key + U Hap Utility Manager
 • ALT + TAB – Nderron programet e hapura.
 • Mbaje Shtypur CTRL dhe kapi Filet per me ba Copy ne vendin tjeter
 • CTRL + ESC Praqet Start menu
 • ALT + ENTER hap properties per filen e selektuar.
 • F4 Paraqet Address bar list ne My Computer.

Windows key eshte tasti midis Ctrl dhe Alt (me falmur te Windows-it)

Burimi: http://www.forumivirtual.com/tutoriale/6673-mesoj-shortcut-et-ne-tastieren-tende-per-pune-me-te-lehte.html