Qysh me dëgju muzikë pa pagesë përmes Elly sa të kënaqeni?

nga Argjenda Selmani

Elly është një aplikacion i thjeshtë dhe i bukur për ndryshimin e muzikës në internet vetëm me një buton. I cili thjesht luan muzikë bazuar në zhanrin tuaj të zgjedhur. Sa herë që shtypni butonin qendror të riorganizimit, ajo fillon të luajë një këngë dhe nëse e lini të luajë deri në fund vazhdon të luajë këngë të ngjashme për një kohë të pacaktuar. Gjithashtu është bërë më personale me Facebook duke analizuar pëlqimet e artistëve tuaj të muzikës dhe duke përcaktuar zhanrin tuaj të preferuar automatikisht.

Si ta shkarkoni Elly?

 • Hapi 1 – Hape App Store në iOS ose Google Play në Android (bën edhe me alternativa si Aptoide, 1 Market ose Amazon AppStore)
 • Hapi 2 –  Kërko për ‘Elly’
 • Hapi 3 – Shtyp pullën për Instalim

IMG_3115

 • Hapi 4 – Pas instalimit hape Elly-n dhe shtyp pullën e mesit për muzikë
 • Hapi 5 Shtyp pullën për zhanër për ta ndërruar zhanrin.

IMG_3117

 • Hapi 6 – Muzika fillon të luajë menjëherë

Elly

 • Hapi 7 – Mos harroni që Elly është zhvilluar në Kosovë

Elly

Çfare ka te re?

Historia e Versioneve – 13 maj 2015 Version 1.0.3
Ky aplikacion është azhurnuar nga Apple për të përdorur certifikatën e fundit të nënshkrimit të Apple.

 • Rregullime dhe përmirësime të defekteve në kod.
 • Tani si parazgjedhje mund të ndani një pamje të ekranit të asaj që jeni duke dëgjuar aktualisht në rrjetet sociale.
 • Ndarja në Facebook tani përmban pamjen e ekranit
 • UI i përmirësuar për iPhone 6 Plus