Qysh me u kujdes për kafshë shtëpiake?

nga Argjenda Selmani

1.Planifikoni planin tuaj buxhetor për përkujdesje ndaj kafshës suaj shtëpiake.

Edhe pse për kafshë shtëpiake nuk duhen shpenzime të mëdha, nuk do të thotë që nuk do të keni asnjë shpenzim.

Image

2.Sapo të merrni kafshën shtëpiake sigurohuni se do ta dërgoni tek veterinari menjëherë për të kontrolluar nëse kafsha është plotësisht e shëndetshme.

Image

3.Sigurohuni që kafsha juaj shtëpiake po konsumon ushqime të cilat përmbushin nevojat ushqimore ditore të saj.

Image

4.Duke pastruar kafshën tuaj shtëpiake të paktën 1 herë në 2 javë, do të qëndroni të shëndetshëm ju dhe kafsha.

Image

banner