Qysh me u përgaditë për udhëtim një ditor?

nga Argjenda Selmani

1.Nëse vendi në të cilin po udhëtoni është i ngrohtë,atëherë mos harroni të merrni me vete kremën për mbrojtje ndaj diellit dhe kostumin për larja.

Ndërsa, nëse është vend me mot të ftohtë, gjithsesi merrni me vete një pallto apo xhaketë të ngrohtë.

Image

2.Merrni një qantë mesatarisht të madhe, që të mos mbingarkohet në rast se ju duhet gjatë rrugës të nxirni diqka nga ajo.

Image

3.Paketoni furcen me pastë të dhëmbëve, xhelin për dush si dhe letra tualeti.

Image

4.Gjëja tjetër që duhet të paketoni janë pixhamet dhe rrobat të cilat do ti vishni të nesërmen gjatë ditës në vendin që po udhëtoni.