Qysh me u përgaditë për udhëtim?

nga Argjenda Selmani

1.Kur jeni duke përgaditur gjërat që keni për ti marrë me vete, gjithmonë merrni më shumë gjëra për raste të ndryshme.
Sigurohuni të merrni rroba në të cilat ndiheni komfort, që të mund të rehatoheni gjatë ditës.

2.Gjatë kohës së verës sigurohuni të keni me vete produkte për parandalimin e djegies nga dielli, në mënyrë që të mos kaloni pushimin me dhimbje. Aplikoni balsam në buzë, kremë për mbrojtje ndaj diellit me faktor 15 SPF minimum, dhe riaplikojeni gjithmonë pas notit.

3.Sigurohuni që të keni me vete cantën e ndihmës së shpejtë, në rast se dikush lëndohet.
Duhet të keni me vete fasha, tableta për lirimin e dhimbjes, termometrin etj.