Qysh me u regjistru në programin Pika?

nga Argjenda Selmani

Të gjithë klientët privat të telefonisë mobile, prepaid dhe postpaid, të cilët janë më shumë se 6 muaj me ne do të pranojnë pika çdo muaj. Regjistrimi për konsumatorët e telefonisë mobile mund të bëhent në disa mënyra:

  • Duke dërguar SMS në 50505 me tekstin “pika”,
  • Duke thirr *777#,
  • Duke vizituar dyqanet e IPKO-së,
  • Duke thirr në Qendren e Thirrjeve.

qysh me - ipko pika Fillimi i pranimit të Pika-ve

Pasi që të regjistroheni, ju filloni të merrni pika me datën 1 të muajit të ardhshëm. Për shembull, nëse regjistroheni me daten 27 të një muaji të caktuar, pranimi i pikave fillon me datën 1 të muajit të ardhshëm. Sa më gjatë që jeni në rrjetin IPKO, dhe sa më shumë që shpenzoni, aq më shumë pika do t’i pranoni!

Klientët e shërbimeve fikse

Klientët e shërbimeve: Solo (TV ose internet), DUO (TV dhe internet), TRIO (TV, internet dhe telefoni fikse) ose QUATRO (TV, internet, telefoni mobile dhe telefoni fikse) mund të regjistrohen në programin Pika, duke vizituar dyqanin e IPKO-së. Pikat mund t’i ktheni në SMS, internet në mobil, Super Rreth, Fillo 10, MMS, pako të internetit (pako 2), TV digjital (pako Premium), apo dhurata tjera të cilat mund t’i merrni në dyqanet e IPKO-së.

Fillimi i pranimit të Pika-ve

Fillimisht duhet të bëni regjistrimin në programin IPKO Pika duke vizituar dyqanin më të afërt të IPKO-së. Sapo të bëni rimbushje të shërbimit (internet, TV, pako të kombinuara), ju menjëherë do të pranoni numrin e Pikave varësisht nga shërbimi që keni rimbush.