Qysh me krem me biskota? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me krem me biskota?

Qysh Me Qysh Me | Receta | 04 February 2017 | 20:59
Përbërësit:
  • 500 ml lëng kajsish
  • 1 puding vanillë
  • 100 gram pjeshkë kompot
  • 100 gram biskota të bluara
  • 50 gram mjaltë
  • 4-5 lugë ajkë të ëmbël.
Pluhuri i pudingut përzihet me 4 lugë lëng kajsishë, pjesa tjetër e lëngut vlohet. Zihet pudingu, zbrazet në gota dhe ftohet. Kajsitë bluhen me mikse, përzihen me biskotat e bluara dhe ëmbëlsohen me mjaltë. Kësaj mase i shtohet pak ajkë e tundu, përzihet mirë dhe derdhet në gota mbi puding. Kremi zbukurohet me ajkë sipas dëshirës.
dua