Qysh me kriju deodorant natyral? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me kriju deodorant natyral?

Qysh Me Qysh Me | Receta | 28 December 2016 | 00:33
Nëse doni t’i ikni aluminiumit dhe parabensit nga deodorantat konvencional, thjesht përzieni sodën e bikarbonat me ujë dhe vendoseni nën sqetulla. Ose kërkoni reçetën për për deodorant natyral i cili përmban sodë, vaj kokosi dhe vaj eterik. Ky kombinim i përbërësve pamundëson zhvillimin e bakterieve dhe mbron efektshëm nga era e pakëndshme.  
dua