Qysh me kriju deterxhent enësh? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me kriju deterxhent enësh?

Qysh Me Qysh Me | Receta | 22 November 2016 | 00:20
Përbërësit:
  • 1 gotë sodë bikarboni
  • 1 gotë sodë
  • 1 gotë kripë
  • ½ e gotës acid citrik
  • 1 lugë lëng limoni.
deterxhent-enesh 1.Kombinoni të gjithë përbërësit e thatë në një enë. deterxhent-enesh-1 2.Shtoni pikat e limonit. deterxhent-enesh-2 3.Përzieni masën dhe vendoseni në një gotë qelqi me kapak, dhe në qdo larje enësh në lavatriqe vendosni nga 2 lugë nga masa. deterxhent-enesh-3
dua